De Soul Retrieval is een krachtig sjamanistisch ritueel waarbij je ‘verloren ziels-/kindsdeel’ wordt uitgenodigd om bij je terug te komen. Bijvoorbeeld: Authenticiteit, bestaansrecht, creativiteit, strijdlust, humor, kwetsbaarheid, moed, zelfvertrouwen.

Als kind hebben we ons aangepast en geleerd dat niet elk deel welkom was. Dit werd ons op verschillende manieren duidelijk gemaakt. Hierbij kun je denken aan fysiek, mentaal of emotioneel geweld, of juist door emotionele verwaarlozing. Wanneer er niemand voor ons was bij onveilige hechting aan een van je ouders, ontwikkelingstrauma’s en/of traumatische gebeurtenissen, kan dit ertoe leiden dat we toen een deel van de bezieling zijn kwijtgeraakt. Op deze momenten hadden we gesteund, gedragen en liefdevol getroost mogen worden.

Tijdens de Soul Retrieval zul je in een trance staat komen waardoor je in een andere staat van bewustzijn komt en je, te midden van jouw liefdevolle Tribe, in een veilige ruimte komt waarin jouw verloren zielsdeel zich weer met jou kan herenigen.

Dit wordt in groepsverband gedaan (minimaal 6 deelnemers) en deze groep is op dat moment jouw Tribe, die zich inzet voor jou en jij voor hen. Iedereen komt aan bod.

Datum
8 november.

Tijd
18:45 – 22:30 uur.

Locatie
Anna Haen
Gein Zuid 23a, Abcoude.

Kosten
€ 88,00.

Gun jij jezelf deze bijzondere ervaring?

Meld je aan en koop een ticket via deze link:

https://hipsy.nl/event/79412-soul-retrieval-ontvang-jouw-verloren-ziels-kindsdeel-terug