Met live handpan muziek door Tobias Faber.

Wij organiseren deze avond om de herfst te verwelkomen en stil te staan bij dit keerpunt in de natuur en in jezelf. Terugkijken naar wat je hebt geoogst en loslaten wat je niet meer nodig hebt.

We beginnen met het drinken van ceremoniële cacao om zo meer in verbinding te komen met je hart gebied. Tijdens de soundhealing creëren wij een gevoel van evenwicht en harmonie in het lichaam, zodat je meer ontspanning en minder stress ervaart. Vervolgens gaan we de ademsessie in.

Een bijzondere ervaring waarbij je met je eigen ademhaling, muziek en de energie van anderen, in een transformerende reis terechtkomt. Door ademwerk kun je oude blokkades weer laten stromen en ruimte en vrijheid in jezelf creëren. Het opent de deur naar bewustwording en een diepere verbinding met jezelf. Door middel van de verbonden of chaotische ademhaling schakelt het denkende deel van je brein grotendeels uit en zak je vervolgens dieper naar je gevoelsbrein. Dit brengt je in het hier en NU en zorgt dat je lichaam in een trancestaat komt, waardoor je toegang krijgt tot onverwerkt trauma en vastzittende emoties.

Zoals een boom zijn blaadjes verliest in de herfst, zul jij ook met een lichter gevoel naar huis gaan.

Deze ceremonie wordt in groepsverband gegeven.

Datum
20 september.

Tijd
18:45 – 22:30 uur.

Locatie
Anna Haen
Gein Zuid 23a, Abcoude.

Kosten
€ 88,00.

Gun jij jezelf deze bijzondere ervaring?

Meld je aan via het formulier of via info@turn-inwards.nl.